Om oss

Stage & EventLight är företaget som förser Sveriges upplevelseindustri med professionell ljusteknik.
Vi är ett uthyrning och bemanningsföretag med grunden inom Scenkonstens områden men vår verksamhet sträcker sig idag över hela underhållningsindustrin.

Vi är ett företag som ständigt växer med ledorden att alltid leverera och bevara hög kvalitet på utrustning och kunskap hos vår personal, samt att anamma ett ”teatertänk” vid val av utrustning och lösningar. Hos oss är mervärdet en viktig byggsten i det dagliga arbetet.

Vår vision

Vi älskar ljus, vad det kan skapa och de människor som skapar det. Vi värdersätter att arbeta med designers, regissörer, tekniker, skådespelare och producenter, och vi vet från våra rötter i teatern, att deadlinen för en produktion (oavsett vilken typ) är avgörande. Allt vi gör är baserat runt det, vi gör vårt yttersta för att leverera kvalitet i varje ögonblick men med vetskap om att det oväntade ibland händer och att vi måste göra ännu mer för att säkerställa vår produkt hela vägen.
Stage & EventLight drivs av en energisk grupp individer, fokuserade på att erbjuda den bästa och mest effektiva servicen och tekniska supporten.

Att ha rätt människor ombord för att tillgodose kundens behov och alla delar av produktionsverksamheten är en central del i vår verksamhet. Vår styrka är att grundarna fortfarande är aktivt involverade i den dagliga verksamheten och har kvar samma viljestyrka och glöd som vid starten, ”att erbjuda upplevelseindustrin kvalitativ utrustning anpassad för dem”.
Vår ambition är att hålla hög kvalité på den utrustning vi hyr ut, att kunna bistå teatrar och produktioner med utrustning anpassad och utvecklad för scenkonsten, samt att underlätta och göra produktionstiden så enkel och smidig som möjligt. Vi är ett företag som tar fasta på de enkla och smarta teaterlösningarna och vet genom personliga erfarenheter hur verkligheten ute på scenerna ser ut. Vi tycker om att vara med i diskussioner om olika lösningar och ser det som ett av våra uppdrag som leverantör.

Hos oss får inte bara våra kunder högkvalitativ utrustning utan även en trygg och kreativ helhetslösning - det är vad vi kallar mervärde.

Policy

Vi jobbar med ett aktivt utvecklingsarbete för att skapa så goda förhållanden för både miljö, anställda och kunder. Som ett verktyg för att uppnå vår vision och högt ställda krav har vi tagit fram en miljö-, och en kvalitetspolicy. Utöver detta finner ni även här vår integritetspolicy gällande hur vi hanterar personuppgifter. 

Du kan läsa dem genom att ladda ner dem via länkar under.

Först med det senaste!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du ta del av nya produkter, speciella erbjudanden och intressanta fakta om vår bransch.

stageeventlight