Service

Utrustning kan idag innebära stora investeringar och med långa avskrivningstider behöver utrustningen hålla i många, många år. Reparation och underhåll blir därför en allt viktigare del av det dagliga arbetet, men tiden finns inte alltid till för att hinna med. Vårat serviceteam besitter lång erfarenhet utav ljustekniksutrustning och står redo att hjälpa dig.

Genom vår serviceportal kan du enkelt och tydligt registrera och följa dina serviceärenden från trasig armatur till lagad och redo för föreställning igen.

Att samla all kommunikation och information i en portal ger både enkelhet och tydlighet för dig som kund samt en effektivare hantering utav era serviceärenden. Ni får dessutom en samlad och engagerad servicepartner med bred kunskap som kan ge fortsatt liv till era armaturer. Detta är både bra för plånboken men framför allt miljön!  

Som komplement till vår serviceavdelning hjälper vår hyresavdelning gärna till med ersättningsarmatur under serviceperioden om så behövs.

Välkommen att skapa ett konto och registrera dina serviceärenden på service.stageeventlight.se 

Först med det senaste!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du ta del av nya produkter, speciella erbjudanden och intressanta fakta om vår bransch.

stageeventlight