Utrustning

Detta är en av våra stora styrkor - att bistå produktioner och teatrar runt om i Sverige och Norden med ljus- och scenteknisk utrustning.

Ljusteknisk utrustning är en stor del av kärnan i vår verksamhet. Därför lägger vi stor vikt och kärlek på vår utrustning och vi jobbar ständigt med att uppdatera och upprätthålla en god kvalité för att kunna erbjuda bästa resultat.

Vi jobbar efter devisen att "kvalitet lönar sig". Utrustningen ska enligt vår mening alltid vara på topp och säker, och motsvara de höga och hårda krav som vi vet att branschen ställer. Inget ska vara slitet eller skadat utan allt som lämnar våra händer ska vara helt och rent för att ni som kund ska känna er trygga och säkra när ni hyr av oss.

Hyresparken uppdateras i rasande takt, och vår målsättning är att tillhandahålla produkter och utrustning som teater- och scenbranschen vill jobba med. Vi implementerar ett "teatertänk" i val av utrustning för att kunna erbjuda er rätt produkt till rätt produktion.

Vårt lager är stort och varierande. Vad du än behöver är chanserna goda att vi har det.

Tveka inte att höra av dig med dina förfrågningar!

Besök vår KATALOG och låt dig inspireras. 


Först med det senaste!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du ta del av nya produkter, speciella erbjudanden och intressanta fakta om vår bransch.

stageeventlight