Försäljning

Vi på Stage & EventLight tycker att det ska vara enkelt att få tag på förbrukningsmaterial när man behöver det, och då till bra priser. Därför har vi det som vi kallar SupplySupport!

Vi lagerför tejp, färgfilter, säkerhetsvajer, rökvätska, glödlampor och annat förbrukningsmaterial. Listan kan göras lång. SupplySupport, som vår försäljningsdel heter, startade då vi ville gör det enkelt för er att från en och samma leverantör både kunna hyra teknisk utrustning och samtidigt kunna köpa tejp, färgfilter m.m. som behövs till era produktioner.
Detta har sedan utvecklats till en renodlad försäljningsavdelning som hanterar försäljning till stora som små teatrar och produktioner. Vi jobbar kontinuerligt med att utveckla vårt utbud av produkter och priserna följer marknadens konjunkturer. Allt för att alltid tillhandahålla bästa produkt till bästa pris. Då vi inte är bundna till något specifikt märke så bistår vi även med försäljning av armaturer, ljusbord m.m. och kan vara opartiska vid val av märken och produkter.

Vi är extra stolta över att vara en direktleverantör utav TESA och deras stora sortiment utav olika tejper samt det uppskattade verktyget Ultimate Ratcheting Focus Tool med smarta lösningar för ljustekniker.

Kontakta oss nästa gång du är i behov utav förbrukningsmaterial och utrustning.

Först med det senaste!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du ta del av nya produkter, speciella erbjudanden och intressanta fakta om vår bransch.

stageeventlight